Over Studio Hout.

Over ons

Als je kiest voor maatwerk, laat je standaarden los en kun je het zo mooi maken al je zelf wilt. Keuzes in materialen, vormgeving, lijnenspel en functionaliteit zijn eindeloos. Maar hoe vind je je weg daarin? Studio Hout begeleidt en adviseert op nuchtere wijze, zelfstandig of in samenwerking met een architect. We bouwen jouw visie. Door de vele mogelijkheden, komt er vaak veel kijken bij het daadwerkelijke uitwerken van de plannen. Maak je geen zorgen: wij nemen graag de regie. Het resultaat is een keuken, kast, ruimte, horeca- of hotelinrichting die helemaal bij jou of het concept past.

Wie is Studio Hout?

Studio Hout werd in 2009 opgericht door Tijs de Beer en Kristian Senecaut. Zij studeerden in 2005 af aan het Hout en Meubileringscollege Amsterdam. Sindsdien heeft Studio Hout voor veel bedrijven en particulieren op maat gemaakte kasten, keukens en interieurs gemaakt.

Onze werkwijze

Studio Hout start met een vrijblijvend gesprek over wensen, ideeën, materialen en afmetingen, gevolgd door een ontwerp gemaakt door ons zelf of een van de architecten waar we veel mee samenwerken. Het is uiteraard ook mogelijk uw eigen architect en ontwerp mee te nemen om verder te bespreken en uit te werken in onze inspiratieruimte.

Bent u enthousiast?